Fortinet Vizsgák

Tégy sikeres Fortinet Pearson VUE vizsgát!

A HRP Oktatóteremben már számodra is lehetőséged nyílik Pearson VUE nemzetközi minősítésű vizsgákat is teljesítened. Jelentkezz a világ vezetői informatikai (és egyéb) vállalatainak több száz elérhető vizsgájára és szerezz versenyképes szaktudást. Több száz gyártó vizsgái között immár a Fortinet NSE minősítő vizsgáit is teljesítheted. Így végre egy helyen sajátíthatod el az aktuális hálózatbiztonsági ismereteket, és szerezheted meg a nagy elismerést jelentő Fortinet NSE tanúsítványokat.

Pearson VUE Vizsgaszabályzat

  • Az egyes vizsgák kizárólag személyesen, a személyazonosság igazolását követően, a HRP Oktatóteremben (vizsgaközpontban) tehetők le.
  • A vizsgázókat kérjük, hogy az ütemezett vizsgaidőpont előtt legalább 25 perccel jelenjenek meg, így az azonosítás és az adminisztráció kényelmesen elvégezhető.
  • A vizsgához – a Pearson VUE szabályzata alapján – két darab, személyazonosság igazolására alkalmas, érvényes igazolványt kérünk (pl. személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Az azonosítás során a gyártók többsége helyben készített fotót és digitális aláírást kér, amelyet a beléptetés során helyben készítünk el.
  • A vizsgára történő beléptetés részeként a vizsgázó köteles elfogadni a Pearson VUE és szükség esetén az adott gyártó vizsgaszabályzatát.
  • A vizsgák számítógép előtt zajlanak, angol nyelven. A vizsgákra a gyártók előre meghatározott időkorlátot határoz(hat)nak meg, ami általában 2-3 óra, ezért a regisztrált vizsgák kizárólag az előre rögzített terminusban végezhetők el, és késés esetén nem tudjuk garantálni a beléptetést.
  • A vizsgaterembe laptop, telefon, kézikönyv, segédeszköz, jegyzettömb, személyes tárgyak, táska, kabát, enni- és innivaló nem vihetők be, ezek tárolására a vizsga ideje alatt zárható szekrényt biztosítunk.
  • A vizsgák kamerás megfigyelés mellett zajlanak. A vizsga közben más vizsgázóval vagy a vizsga adminisztrátorral konzultálni, beszélgetni tilos.
  • A vizsga közben segédeszközként kizárólag a vizsgaközpont által biztosított, letörölhető, laminált jegyzetlapok használhatók. Ezt a vizsgát követően letörölve visszakérjük, a vizsgáról sem kérdések, sem válaszok, sem a laminált jegyzetlap vagy annak fotója nem vihető ki.
  • Amennyiben a fenti szabályokat a vizsgázó megsérti, a vizsga adminisztrátor köteles a vizsgát felfüggeszteni, ami érvénytelen vizsgát, esetlegesen további eltiltást eredményezhet. Az érvényes, ám sikertelen vizsga újabb vizsgadíj megfizetésével ismételhetők, ám erre az egyes gyártók 2-14 nap várakozási/felkészülési időt írhatnak elő.

Pearson VUE Fortinet vizsgadíjak

Fortinet NSE 4 / NSE 7 / NSE 8 vizsgadíjak

Ár: 436 USD, azaz 153.760 HUF

Vásárolj 1 személynek, egy alkalomra szóló vizsgavouchert bármely
NSE 4, NSE 7 illetve NSE 8 írásbeli vizsgához.

Tudj meg többet:
NSE 4 vizsga információk
NSE 7 vizsga információk
NSE 8 vizsga információk

Fortinet NSE 5 vizsgadíjak

Ár: 218 USD, azaz 76.880 HUF

Vásárolj 1 személynek, egy alkalomra szóló vizsgavouchert bármely NSE5 vizsgára. Elérhető vizsgák: FortiManager, FortiAnalyzer, FortiSIEM, FortiClient-EMS és FortiEDR.

Tudj meg többet:
NSE 5 vizsga információk

Fortinet NSE 6 vizsgadíjak

Ár: 163,5 USD, azaz 57.660 HUF

Vásárolj 1 személynek, egy alkalomra szóló vizsgavouchert bármely
NSE 6 vizsgához. Elérhető vizsgák: FortiADC, FortiAuthenticator, FortiMail, FortiNAC, FortiVoice, FortiWeb, FortiWiFi, FortiSwitch, AWS Cloud, Azure Cloud és FortiSOAR Administrator.

Tudj meg többet:
NSE 6 vizsga információk

Fortinet NSE 6 (Bundle) vizsgadíjak

Ár: 436 USD, azaz 153.760 HUF

Vásárolj 1 személynek, 4 alkalomra szóló vizsgavouchert bármely
NSE 6 vizsgához. Elérhető vizsgák: FortiADC, FortiAuthenticator, FortiMail, FortiNAC, FortiVoice, FortiWeb, FortiWiFi, FortiSwitch, AWS Cloud, Azure Cloud és FortiSOAR Administrator.

Tudj meg többet:
NSE 6 vizsga információk

A feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák. A forintosított ár dinamikusan változik az aktuális dollár árfolyam függvényében, az csak a felhasználói kényelem miatt került feltüntetésre. A vizsgadíj pontos végösszegét a számlázáskori aktuális USD/HUF árfolyam befolyásolja. A kedvezmények nem összevonhatóak, a gyártó a promóciók változtatásának jogát fenntartja.